Kleuter Theater


kleuter.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kleuter Theater
De Kleine Muze
De Kleine Muze
http://www.dekleinemuze.nl/pages/theaterbureau.html

Planetstory
Planetstory - klik je eigen verhaal. interactieve beeldverhalen voor kinderen. kindersite, kindercdrom kinderprogramma en kinderprogrammatuur.
http://www.niceware.com/planetstory/151_2.html

Gerelateerd
 • NKT Purmerend start met nieuwe reeks peuter- en kleuter le..
  Wil je jouw kind op een prettige en speelse manier kennis laten maken met dans, muziek en theater? De theaterschool NKT in Purmerend biedt vanaf februari weer sp
 • Kleuter vindt 100 miljoen jaar oude dinosaurusbotten
  Het is de droom van elke schatgraver: op zoek gaan naar fossielen en dan stuiten op 100 miljoen jaar oude dinosaurusbotten. Het overkwam de 4-jarige Wiley Brys in Texas.
 • Kleuter doodgestoken in China
  In het oosten van China is maandag een jong meisje doodgestoken door een man. Hij stak ook een jongetje neer. Deze overleefde de aanval en ligt in het ziekenhuis. Dat meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua. De kinderen zijn volgens het persbureau drie en vier jaar.
 • Robby maakt kinderarmoede bespreekbaar
  Ook onze kleuter- en lagere scholen worden steeds meer geconfronteerd met kinderarmoede. Om deze problematiek aan te pakken, en in eerste instantie bespree...
 • Zoektocht naar vermiste kleuter in Cothen
  De politie is woensdagavond in Cothen bezig met een grote zoektocht naar een jongetje van 5 dat wordt vermist. Hij verdween aan het einde van de middag toen hij in de buurt van zijn huis aan de Caspargauw in de Utrechtse plaats met wat andere kinderen aan het spelen was.

 • Privacybeleid