Onderwijs Websites


kleuter.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderwijs Websites
Allerlei Kleuterdingen
Op deze site vindt u vanalles om te gebruiken in de kleuterklas, van thema's tot kralenplanken, van kringactiviteiten tot dagritmekaarten. de site is bedoeld voor kleuterleerkrachten, stagiaires en mensen die op een andere manier met het lesgeven aan kleuters te maken hebben.
http://www.kleuters.mysites.nl/

Digischool
Digischool
http://www.digischool.nl/flash.html

Juf Diane
Juf Diane
http://www.jufdiane.nl/

Kennisnet
Kennisnet
http://www.kennisnet.nl/

Kennisnet Leerkracht
Kennisnet Leerkracht
http://leerkracht.kennisnet.nl/

Gerelateerd
 • Man die kleuter stak, blijft aangehouden
  De raadkamer in Antwerpen heeft dinsdag de aanhouding van Jean K. (52) uit Deurne met een maand verlengd. De man had in december een meisje van 1,5 jaar met een schroevendraaier in de oogstreek gestoken. De peuter zal wellicht blind blijven aan het getroffen oog.
 • Meiden beloond nadat ze kleuter van autoweg halen
  De vriendinnen Renee en Regina uit Wateringen zijn deze week gehuldigd omdat ze maandag een kleuter ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Riooldeksel ontploft: kleuter ontsnapt nipt aan dood
  Op deze bewakingsbeelden zie je een man en vrouw rustig wandelen met hun dochtertje. Het meisje loopt een beetje achter hen en komt net voorbij een rioolde...
 • Kleuter doodgeschoten in bestelbusje
  In het Amerikaanse St. Louis is een 5-jarig jongetje doodgeschoten. Twee familieleden van de kleuter raakten gewond, schrijft de krant St. Louis Post-Dispatch.
 • Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.

 • Privacybeleid