Onderwijs Websites


kleuter.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderwijs Websites
Allerlei Kleuterdingen
Op deze site vindt u vanalles om te gebruiken in de kleuterklas, van thema's tot kralenplanken, van kringactiviteiten tot dagritmekaarten. de site is bedoeld voor kleuterleerkrachten, stagiaires en mensen die op een andere manier met het lesgeven aan kleuters te maken hebben.
http://www.kleuters.mysites.nl/

Digischool
Digischool
http://www.digischool.nl/flash.html

Juf Diane
Juf Diane
http://www.jufdiane.nl/

Kennisnet
Kennisnet
http://www.kennisnet.nl/

Kennisnet Leerkracht
Kennisnet Leerkracht
http://leerkracht.kennisnet.nl/

Gerelateerd
 • Kleuter sterft in armen van vader
  Bij een verkeersongeval in de Oude Kerkstraat in Molenbeersel bij Kinrooi is zaterdagochtend een vijfjarige kleuter vlak voor zijn woning om het leven gekomen. Abdellah Jellouli rende plots de straat op en liep tegen een passerende wagen. Door de klap werd het Nederlandse jongetje van Marokkaanse origine weggeslingerd. Hij kwam neer op het asfalt en overleed in de armen van zijn vader. - Kinrooi
 • Kritiek op 'terreurscan' van kleuters
  LONDEN - De Britse overheid wil scholen, inclusief kleuterscholen, verplichten om melding te maken van kinderen die 'een neiging tot terrorisme' vertonen. Dit voorstel stuit op veel kritiek.
 • De stijl van de NOS-kaper Tarik Zahzah ontleed in 8 stappen
  Een nep-pak, een neppistool en de verkeerde bril. Tarik Z. liet ons even schrikken met zijn verwarrende optreden in de NOS-tv-studio, maar hij bleek...
 • Spelgedrag verraadt depressie kleuter
  NIJMEGEN - Aan het spelgedrag van kleuters is te zien, of ze depressief zijn of niet. Depressieve kinderen vinden het vooral moeilijk om verdrietige situaties na te spelen.
 • Kleuter vindt 100 miljoen jaar oude dinosaurusbotten
  Het is de droom van elke schatgraver: op zoek gaan naar fossielen en dan stuiten op 100 miljoen jaar oude dinosaurusbotten. Het overkwam de 4-jarige Wiley Brys in Texas.

 • Privacybeleid